Po 50g:
1. Ziele nawłoci (Hb. Solidaginis)
2. Ziele dziurawca (HB. Hyperici)
3. Ziele skrzypu polnego (Hb. Equiseti)
4. Ziele fiołka trójbarwnego (Hb. Violae tricol.)
5. Kwiat wiązówki (Flos Ulmariae)
6. Korzeń pieciornika (Rd. Tormentillae)
7. Korzeń wilżyny (Rd. Ononidis)
8. Kłącze perzu (Rhiz. Agropyri)
9. Znamię kukurydzy (Stgm. Maydis)
10. Liść brzozy (Fol. Betulaae)
11. Ziele rdestu ptasiego (Hb. Polygoni avicul.)
Pić w 1-wszym tygodniu 2 x dziennie po pół szklanki przed posiłkiem, w następnych tygodniach 3 x dziennie po pół szklanki. (O. Czeslaw klimuszko)
|
0 komentarze:
Prześlij komentarz